...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS

Gluten Free EXPO po raz pierwszy w Krakowie

Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz Targi w Krakowie połączyły siły, aby w dniach 8-9 maja 2020 r. po raz pierwszy zorganizować Gluten Free EXPO w Krakowie. Bezglutenowe święto zbiegnie się z XV Międzynarodowym Dniem Celiakii.

MISTRZ BRANŻY PATRONEM MEDIALNYM WYDARZENIA

Po czterech udanych warszawskich edycjach, czas na Kraków

– Problem nietolerancji glutenu dotyka coraz większej liczby osób – tylko na celiakię choruje 1% Polaków, dlatego chcemy docierać do coraz szerszej grupy odbiorców. Cieszymy się, że piątą edycję Gluten Free EXPO zorganizujemy w Krakowie. Jak zawsze zadbamy o wysoki poziom merytoryczny imprezy – powiedziała Małgorzata Źródlak, Prezes Zarządu Stowarzyszenia. Wybór miejsca nie jest przypadkowy. Stolica Małopolski to jedno z najbardziej dynamicznie rozwijających się miast, a Międzynarodowe Centrum Targowo-Kongresowe EXPO Kraków stało się ważnym ośrodkiem wystawienniczym w tej części Europy. Zmiana lokalizacji Gluten Free EXPO to nowa odsłona tego prestiżowego wydarzenia.

Dwudniowe bezglutenowe święto
Jakie kroki podjąć, gdy zdiagnozują u nas celiakię? Które produkty wybrać? Jak poradzić sobie z codzienną dietą? Na te oraz wiele innych pytań znajdziemy odpowiedzi podczas krakowskiego wydarzenia. Program przygotowywany jest z myślą o całych rodzinach. Jednym z celów Gluten Free EXPO jest edukacja. Przez cały czas trwania imprezy w specjalnej Strefie Porad Dietetycznych i Medycznych będzie można skonsultować się ze specjalistami: lekarzami i dietetykami. W Punkcie Pobrań przeprowadzone zostaną badania, m.in.: tarczycy, składu ciała, poziomu cukru, cholesterolu. Na scenie odbędą się spotkania z gośćmi specjalnymi oraz pokazy kulinarne. Organizatorzy pamiętają również o najmłodszych. Specjalnie dla nich przygotowana zostanie Strefa Dzieci.

Swoją ofertę zaprezentują m.in. producenci żywności bezglutenowej z Polski i z zagranicy, sklepy tradycyjne oraz internetowe, kawiarnie, restauracje, hotele, pensjonaty uczestniczące w programie MENU BEZ GLUTENU, wydawnictwa oferujące poradniki i książki związane z tematyką zdrowia i diety.

MISTRZ BRANŻY PATRONEM MEDIALNYM WYDARZENIA


ZAREJESTRUJ SIĘ BEZPŁATNIE ON-LINE do 4 maja 2020 r.
Bezpłatny wstęp dla gości branżowych oraz osób prywatnych po zarejestrowaniu się TUTAJ


Więcej na temat Gluten Free EXPO www.glutenfreeexpo.pl

Bieżące wydanie czasopisma

W najnowszym wydaniu – jak to na wigilijnym stole – przeplata się mnóstwo słodkości wraz z wytrawnymi akcentami. Zachwycamy się pięknymi opakowaniami, uczymy efektywnej sprzedaży i wsłuchujemy się w to, co kucharze mają do powiedzenia cukiernikom.

  • Wykup prenumeratę

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Przejrzyj okrojony numer (Katalog reklam) online lub pobierz PDF >>

    Pełny numer dostępny tylko w prenumeracie >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji